Boğaziçi Üniversitesi 150. Yıl Balosu, 29 Kasım 2013

 

Boğaziçi Üniversitesi, 150. Yılını mezunları ve Boğaziçi dostlarıyla kutlamak üzere, 29 Kasım 2013 Cuma akşamı Swissotel The Bosphorus’ta çok özel bir balo düzenledi.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu BÜ'78 ve mezunumuz Hüsnü Özyeğin RA’63 Beyefendinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye cemiyet hayatı, iş, sanat ve siyaset dünyasından Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi mezunları katıldı.

Albert Long Hall koltuk isimlendirme, güney meydan bank isimlendirme, Hamlin Hall oda ve tuğla bağışı, Theodorus Hall oda ve tuğla bağışı gibi uzun yıllardır BÜVAK tarafından uygulanan bağış enstrümanlarının toplu olarak tanıtıldığı 150. Yıl için özel düzenlenen bağış müzayedesini mezunumuz ünlü komedyen Cem Yılmaz BÜ'97 yönetirken, sunuculuk görevini bir diğer mezunumuz Jülide Ateş BÜ'98 üstlendi. Gecenin sonunda Fahir Atakoğlu ve Sezen Aksu da muhteşem konserleriyle dinleyenlere keyifli saatler yaşatan bir konser verdi.

Köklü eğitim geleneği ile dünya çapında saygın bir yere sahip olan Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun, mezun destekli üniversite modeli içinde mezunların Boğaziçi Üniversitesi ile sürekli ve düzenli ilişkisinin büyük gurur ve güç kaynağı olacağı mesajını verdiği gecenin sonunda, bilet gelirleri ve bağışlardan elde edilen toplam bağış 2.218.000TL olmuştur.

 

150. Yıl Balosu Katılımcı ve Destekçi Listemiz için tıklayınız.

150. Yıl Balosu Bağış Müzayedesine Destek Verenlerin Listesi için tıklayınız.

150. Yıl Balosu Bağış Müzayedesi Ürün Listesi ve Bağış Dağılımı Tablosu için tıklayınız.